Najnovšie recenzie zo sekcie Autobatérie
- Kvalita značky
- Nema
ok
- oznacenie 545 413 040 som menil za 545 412 040 nakolko bola potrebna pre model punto 1995 opacna polarita ... predmetny model Varta Black Dynamic 12V 45Ah 400A bol na konkretne punto aplikovany a jeho doterajsie vysledky su slusne a potesia, bateria drzi po par jazdach svoju kapacitu 100 ... sledovane pristrojom ctek bluetooth
Auto opäť štartuje ako má
- Best
- Nič
- Výhodná cena
Varta čo dodať
Toto je excelentný typ akumulátora.Nikdy nebudem používať akúkoľvek inú značku.Proste Bosch je na trhu č. 1
Predchádzajúcu batériu tejto typovej rady som mal v aute. Praxou overené veľká spokojnosť značka exide je super.
dobra,
Túto značkou používa dlhodobo a spokojný
Varta Black Dynamic 12V 45Ah 400A 545 412 040
N5Vlado
Pridané: 27. novembra 2024
(naposledy upravené 27. novembra 2024)
Zakúpený v Filtreaoleje.sk
- akumulator pouzity na starsie vozidlo fiat punto, ... zatial max spokojnost s kapacitou i dlzkou stability hodnot, premeravane pristrojom zn. ctek+bluetoot+apka mobil
Exide Premium 12V 64Ah 640A EA640
Laslo Varga
Pridané: 26. novembra 2024
(naposledy upravené 26. novembra 2024)
Zakúpený v Filtreaoleje.sk
- Tovar bol doručený expresne rýchlo, v balení bolo všetko tak ako bolo objednané.urcite to nebola posledná objednávka.
- super rýchle dodanie, dobrá cena
- Spoľahlivo, rýchlo presne podľ'a objednávky
- Bezchybný tovar
- Dobrá komunikácia
- odporúčam
- Široký výber a iných vecí do aút, strojov za lepšie ceny ako v kamenných predajniach + Bezpečne zabalenie tovaru
- Bezpečne zabalenie tovaru
pouzivam znacku exide vo vsetkych autach
Mám rovnakú radu už niekoľko rokov aj v druhom aute, a auto startuje aj v zime bez zaváhania.
Super je vysoký štartovací prúd a kapacita pri týchto rozmeroch batérie a tiež 1,5x rýchlejšie nabíjanie, čo je užitočné hlavne pri kratších trasách.
vsetko ok
- Po objednávke, na druhý deň obdržanie tovaru a na tretí deň montáž do vozidla. Už len dúfať že vydrží viac ako predchádzajúca, ktorá vydržala 4 roky. Ešte raz Vám všetkým ďakujem.
lebo je
po dodani je vsetko v poriadku, snad vydrzi niekolko (dost) rokov
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »